Mustang and Ford Performance Forums banner
1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
64 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Well here is the jist of it. I went to texas and finished the install there and low a behold there was a dyno waiting for me (they love 03's down there first one they've seen) so I filled the blower with oil and installed the boost a pump and let it go on the dyno.

1. I only got a 17lb pulley when I thought we were going to do a 21lb
2. I ran 9.9/1 a/f
3. I put down 563 rwhp
4. I have a nsty hick up at about 5500 and drops about 150 hp for about 300 rpm's
5. I didn't have the right plugs (ngk platnuims are junk that came with the car)
6. used a gm plug for a nitrous tuned ws6 (worked for the time being)
7. the jumped all over the dyno very violently
8. the car only ran a 11.4 (no 4rth gear)

I need to do something about it. its worring me alittle. thought I was going to run 10's all day. It was kind of a bummer, thats why I didn't go to st louis. I go through gas like you wouldn't believe with those 55lb injectors. Please get ahold of me so we can redo the chip and get this thing up to its potential.

p.s. did you meet a friend of mine chris corver in a black saleen with a vortec s trim 16lbs boost and crazy tint?
 

·
Registered
Joined
·
661 Posts
Well I will be glad to help , just call me tomorow .
nitro , , , , and I did meat your friend , everyone was super
nitro
 

·
Banned
Joined
·
1,888 Posts
J98GTBLOWN,

Please take this conversation to email, phone call or personal message.

Thanks, man.
 
1 - 3 of 3 Posts
Top